Kaikki IT-palvelut joita yrityksesi tarvitsee

Ei ole samantekevää kuka on IT-kumppanisi. Olemme jo auttaneet satoja kaltaisiasi yrittäjiä menestymään, siksi tiedämme voivamme auttaa sinuakin.

 

Teemme työmme vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla, silti edelleen samalla intohimolla kuin saapuessamme alalle 90-luvun puolivälissä.

 

Missio

 

Menestyvässä yrityksessä IT:n tärkein tehtävä on helpottaa kommunikointia ja automatisointia, toisin sanoen mahdollistaa sujuva ja kustannustehokas liiketoiminta, nopeampi tiedonvällitys, luotettavammat toimitukset ja parempi asiakaspalvelu.

QFIXin missio on huolehtia yrityksesi IT- ja huoltopalveluista sekä toimittaa laitteet, ohjelmistot ja muut palvelut sinun tarpeesi mukaan.

  • Huoltopalvelumme on merkkiriippumaton, huollamme ja tarjoamme käyttäjätukea kaikkien valmistajien laitteille.
  • Kaikki johtavat laitevalmistajat luottavat meihin joten voimme toimittaa tarvitsemasi IT-laitteet juuri valintasi ja toiveittesi mukaan.
  • Sinun ei tarvitse olla IT-asiantuntija vaan voit jättää kaiken tukipalvelumme huoleksi. Valvomme laiteympäristösi  toimintaa ja olemme apuna kaikissa tilanteissa kehityksestä ja suunnittelusta vikatilanteiden korjaamiseen.

 

Sinun yrityksesi on ainutlaatuinen, ja samoin ovat sen tarpeet. Siksi tarjoamme sinulle vain palveluita ja ratkaisuja jotka vastaavat juuri niitä.

 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää siitä miten voimme auttaa!

 

Fill out my online form.