Joustava tiedostojen säilytysratkaisu

Kun yrityksessäsi on enemmän kuin yksi työntekijä, on pian välttämätöntä hankkia yrityskäyttöön suunniteltu, helposti hallittava, tietoturvallinen ja automaattisesti varmistuksista huolehtiva tiedostojen säilytysratkaisu.
R

Tehokas, helppo, luotettava

Kaikki tarvittava aina koko tiimisi käytössä, talon sisällä ja ulkona

R

Toimii kaikissa laitteissa

Dokumenttien käsittely ei vaadi erillisiä ohjelma-asennuksia mobiilissakaan

R

Vahvaa tietoturvaa

Suojaa myös verkkohyökkäysten jälkiseurauksilta

R

Täydennä Office 365

Kun OneDrive-dokumentinhallinnan ominaisuudet eivät riitä

Testaa itse 30 päivän ajan täysin veloituksetta

Tilaa tunnukset
Autotask Workplace

Kun Office 365- ja OneDrive -dokumentinhallinnan ominaisuudet eivät riitä ja kaipaat lisää tehoa sekä käyttäjäystävällisyyttä, Workplace vastaa näihin tarpeisiin täydellisesti.

Kun tarvitset luotettavan tiedonvarmistuksen Workplace varmistaa myös OneDrive for Business -ympäristön tiedostot. Se on kustannustehokas ja helposti hallittava ja me tarjoamme siihen suomenkielisen tuen.

Kun tahdot, että yrityksesi data pysyy aina tallessa vaikka käyttäjille sattuisi inhimillisiä virheitä tai tietokoneet joutuisivat hyökkäyksen kohteeksi, Workplacen ansiosta se myös löytyy nopeasti ja on helposti palautettavissa, joten työskentelyyn ei synny turhia katkoja.

Kun tietojen täytyy olla käytössä niin konttorilla kuin tien päälläkin, Workplacen avulla voit yhdistää pilveen jopa jo olemassa olevan palvelimesi tiedostot.

Kun tiedostoja on voitava helposti jakaa talon sisällä ja kenties myös valituille ulkopuolisille henkilöille, Workplacen monitasomalli joustaa ja huolehtii tietoturvasta paremmin kuin mikään kilpaileva ratkaisu.

Kun työntekijöillä on käytössä mobiililaitteita; älypuhelimia ja tabletteja joilla on voitava käsitellä, lukea ja muokata Office-dokumentteja, Workplace ei vaadi asentamaan erillisiä ohjelmistoja vaan kaikki tarvittava löytyy yhdestä sovelluksesta.

HIPAA compliant

Kun säilytät arkaluonteista dataa jonka käsittelyä ohjaavat säädökset – esimerkiksi asiakastietoja – Workplace on ratkaisu johon luottaa yli 150.000 yritystä ympäri maailmaa.

On hyvä tietää, että eurooppalaisten asiakkaiden data myös säilytetään Euroopassa, ja kaikessa sen käsittelyssä sovelletaan EU-alueen lakeja.

Yli 150 000 yritystä 134 maassa käyttää Workplacea joka päivä

DuPont Logo
Puhelinrikki Logo
IBM-logo
AcquireWeb-logo
Ricoh Logo
Siistipiha-logo

Testaa itse 30 päivän ajan täysin veloituksetta

Tilaa tunnukset