Me QFIXissa olemme yli 20 vuotta ratkoneet IT-ongelmia viipymättä ja viimeistään seuraavana arkipäivänä kun asiakas ei omin avuin selviä. Olemme hyvin tavoitettavissa, palvelumme kattaa IT:n miltei laidasta laitaan, ja asiakkaamme usein suosittelevat meitä omille tutuilleen ja yrittäjäkollegoilleen. Siksi meillä on tarvetta hyville tyypeille, joilla on sekä tekninen osaaminen että asiakaspalveluasenne kunnossa.

QFIX-keikkamiehenä saat kehittää ammattitaitoasi jatkuvasti, sillä lupaamme korjata kaikki tulostimet, monitoimilaitteet, IT-laitteet ja jopa älypuhelimet ja pidämme lupauksistamme kiinni. Töitä teemme kuitenkin harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta normaaleiden toimistoaikojen puitteissa.

Meillä ei tarvitse osata kaikkea sillä tiedämme sen olevan mahdotonta: uusia laitteita ja ohjelmistoja tulee markkinoille joka vuosi ja vanhoja poistuu. Sinulla on kuitenkin työssäsi se etu, että porukassamme on kokemusta yhteensä hyvän matkaa kolmatta sataa vuotta ja olemme korjanneet kymmeniä tuhansia laitteita, joten luultavasti olemme saman ongelman jo kertaalleen nähneet ja kokeneet ja voimme auttaa sinua pääsemään nopeammin lopputulokseen.

Haemme nyt vahvistusta joukkoomme. Vaatimuksena on B-ajokortti ja soveltuva pohjakoulutus tai työssä hankittu ammattipätevyys.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viipymättä osoitteeseen [email protected]

Työn tyyppi: Kokopäivätyö