Edullinen ja luotettava työjuhta vuosiksi eteenpäin - HP DesignJet T-sarja

Pyydä tarjous
Kun tulostat teknisiä piirustuksia tai vaikkapa promootiojulisteita myymälätiloihin, valitse HP DesignJet nelivärinen mustesuihkutulostin.

Lähetä työ tulostimelle suoraan myös mobiililaitteelta ja saat valmiin A1 printin ulos jopa 25 sekunnissa.

Voit tulostaa erilaisille medioille valokuvapapereista suurkokorullaan.

Työryhmän käyttöön saatavana myös MFP-mallien hyödylliset skannaus- ja kopiointimahdollisuudet.  

Kun on tarvetta panostaa kunnolla kuvanlaatuun - HP DesignJet Z-sarja

Pyydä tarjous

Tulostaa tarkimmatkin kartat ja satelliittikuvat, mainos- ja taidejulisteet, tekniset piirustukset sekä valokuvat nopeasti ja vaivattomasti. Kaksoispisarateknologian ansiosta vaaleitakaan pastellisävyjä varten ei tarvita erillisiä musteita.

Kuvanlaatu väriliukuineen ja yksityiskohtineen on täysin omaa luokkaansa HP Pixel Control -teknologian ansiosta, sillä jokainen pikseli tulostuu erikseen oikean värisenä. Teräväpiirtotulostuspäiden 2400 suutinta tuumaa kohden ja sisäänrakennettu spektrofotometri varmistavat tasaisen laadun mediasta riippumatta.

HP DesignJet -suurkokotulostimiin saa integroitua arkkien lisäksi syötön kahdelle rullalle, sekä pystyleikkurin joka nopeuttaa jälkikäsittelyä merkittävästi.

HP DesignJet Z6 toistaa jopa PANTONE®-sävyjä lähes identtisen tarkasti kun käytössä ovat HP Vivid Ink -valokuvamusteet. Tulostustarkkuus jopa 2400 x 1200 dpi.

Pyydä tarjous tai lisätietoja HP DesignJet -malleista

Fill out my online form.