3 syytä vaihtaa tulostin nyt:

 

• parempi tietoturva

• parempi laatu

• hinta alkaen 99,-/kk

Hinta

HP:lla tulostaminen ja skannaus säästää ajassa ja tarvikekuluissa

Laatu

HP tarjoaa digipainolaatua toimistoihin perustulosteen hinnalla

~

Tietoturva

HP tekee maailman turvallisimmat monitoimilaitteet, sillä ongelmat ovat todellisia

HP PageWide -monitoimilaite A3 alk. 99,-/kk

Pyydä tarjous

Digipainolaatua toimistoihin perustulosteen hinnalla

Digitaalisuudesta ja paperittomuudesta kohkataan paljon, silti tulostaminen on edelleen voimissaan – nopeampaa, laadukkaampaa ja ympäristöystävällisempää kuin koskaan. On huomattu myös, että monella alalla tulostettu esite on ollut helpoin tapa erottua tämän digiviestintäkaaoksen keskellä.

Asiakkaasi tai yhteistyökumppanin käsiin päätynyt tuloste ei vain välitä siinä olevaa informaatiota vaan se luo myös mielikuvaa yrityksestäsi ja sen toiminnasta.

Siksikin kannattaa panostaa laatuun.

Maailman turvallisinta tulostamista

Seurantaohjelmamme kertoo, että asiakkaamme tietoverkkoon yritetään kirjautua nimettömästi jopa kymmeniä tuhansia kertoja joka päivä. Kyseessä ovat robotit jotka etsivät haavottuvuuksia ja kun sellainen löytyy…

Niin, seuraukset voivat olla todella ihan millaiset tahansa.

Tulostimet ja monitoimilaitteet ovat osa tätä verkkoa – täysverisiä tietokoneita, joiden tietoturvallisuudessa on ollut valtavia puutteita. Ongelma on koskenut kaikkia laitteita valmistajasta riippumatta, mutta toistaiseksi HP:n laitteet ovat ainoita jotka pystyvät pysäyttämään hyökkäykset ja jopa korjaavat itse itsensä.

Ajansäästöä

Kerroimmeko jo, että HP PageWide -teknologia tekee tulostamisesta myös monin verroin nopeampaa kuin mihin olet tottunut?

Sinun ei tarvitse uskoa meitä, sovi esittely niin näet sen itse!

Ota yhteyttä

Fill out my online form.