IT-tuki & kehityspalvelut

Kumppanisi matkalla menestykseen

QFIX Total IT tarkoittaa joustavaa valikoimaa toimivia palveluita ja tuotteita joilla varmistamme, että IT-ympäristösi hyödyntää liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Total IT:n lähtökohtana on aina liiketoimintasi tarpeet ja odotukset. Luomalla yhdessä toimivan ICT-strategian yrityksellesi varmistamme että käytössänne on aina oikeat ja riittävät ratkaisut ja tuotteet oikeassa paikassa.

Kokonaisuuteen kuuluu asiakkaamme koko IT ympäristön elinkaaren hallinta. Alkaen suunnittelusta ja toteutuksesta – ja päättyen laitekannan hallittuun uusimiseen.

Palvelemme asiakastamme kaikilla IT-ympyrän osa-alueilla

Yrityksen IT ympyrä: kehitys, laitteet, verkot, teknologia, rahoitus / leasing, ohjelmat, tietoturva, varmistus, etätyö, ylläpito, tuki ja ympyrä sulkeutuu

Yrityksen IT ympyrä

Kehitys- ja suunnitteluvaiheessa huomioidaan aina liiketoiminta ja sen asettamat vaatimukset IT:lle ja IT:n hankinnalle. Kehittyvän IT:n tuomat teknologiaratkaisut voivat tuoda merkittävää liiketoimintahyötyä ja kilpailuetua. Myös hankintojen ja palvelujen rahoituksen suunnittelulla voi liiketoimintasi saada etua kilpailijoihin nähden.

IT ympäristön hallintaan kuuluvat perinteisten laitteiden ja ohjelmistojen, sekä lisenssien lisäksi myös palvelujen hallinta. Yritysinternetit ja web-hotellipalvelut ovat perinteisiä liiketoimintaan liittyvä palveluja, mutta harva menestyvä yritys toimii – tai pystyy toimimaan ilman moderneja pilvipalveluja, sellaisia kuten Exchange Online, Office365 tai Sharepoint Online.

Laitetaan IT ympyräsi pyörimään! Soita 020 741 8080 tai jätä yhteystietosi , niin otamme yhteyttä.