Tarvikepalvelut

Helppoutta ja huolettomuutta

Saat merkistä riippumatta kaikki tulostamiseen ja tallentamiseen liittyvät tarvikkeet nopeasti perille toimitettuna. Valikoimiimme kuuluvat kaikki tulostamiseen liittyvät atk-tarvikkeet, niin värikasetit, mustesuihkupatruunat kuin erikoispaperitkin ja valikoimaamme kuuluvat sekä laitevalmistajien alkuperäistarvikkeet, että edullisemmat OEM-tuotteet.

Tulostimien ja monitoimilaitteiden automaattiset hälytykset varmistavat että värit eivät lopu kesken tulostamisen. Kun väriaine käy vähiin, niin tästä tulee valvontaamme automaattisesti hälytys ja mahdollinen tarviketilaus käsitellään viiveettä.

Keskittämällä tarvikehankinnat yhteen paikkaan säästät sekä aikaa, että rahaa ja sopimusasiakkaanamme säästät myös hermojasi ja jopa varastotilaa tarjoamamme varastopuskurin ansiosta.

Tarvikevalikoimaamme kuuluvat myös magneettimediat ja muut tallennukseen liittyvät tarvikkeet, mm. Teosto-maksuista vapaat levyt, muistitikut, Blue-ray, DVD+/-R, CD-R, DVD+/-RW, CD-RW -levyt, ulkoiset kovalevyt, sekä LTO, AIT ja DAT -mediat

 

Tarvikepalvelusopimukset

ColorPack© ja ColorPack Plus©

ColorPack© on vaivaton värikasettien toimitus- ja kierrätyspalvelu, joka pitää sisällään Ilmaiset tulostin- ja monitoimilaitehuollot. ColorPack © ja ColorPack Plus © -palvelusopimuksiin sisältyy värikasettitoimitukset kaikkiin väri- ja mustavalkolaitteisiisi edullisin hinnoin, sekä tyhjien kasettien kierrätyksestä huolehtiminen. Ja mikä parasta, myös tulostimiesi ja monitoimilaitteittesi Onsite-vikahuollot ovat täysin ilmaisia, ColorPack© -asiakkaana maksat vain käytetyistä varaosista ja ColorPack© Plus -asiakkaana käytetyt varaosatkin ovat ilmaisia.

 

Tarvikepalvelut: Automaattiset hälytykset

Tämä ennakoiva palvelu helpottaa asiakkaamme toimintaa ja luo varmuutta tulostuksen jatkuvuuteen. Kulutuksen seuranta ja automaattiset hälytykset varmistavat että värit eivät lopu kesken tulostamisen.

Useimmat modernit yritystulostimet osaavat ilmoittaa automaattisesti väriainekasetin loppumisesta, esimerkiksi niin, että kun kasetissa on jäljellä enää 10% väriä, laite lähettää viestin tarviketilauksista vastaavalle henkilölle tai suoraan meille tänne QFIX:iin. Palveluun voidaan liittää kokonaisvaltainen tulostuksen seuranta ja verkkotulostimien lisäksi jopa työasemiin liitettyjen tulostimien automaattinen valvonta ja tulostuksen raportointi.

Toiminto tuo helpotusta työntekoon, varmuutta tulostuksen jatkumiseen sekä kustannussäästöjä kun rahaa ei tarvitse sitoa tarvikevarastoihin.

 

Tarvikkeet ja laite yhdessä: Total Printing -ratkaisu

Uutta laitetta hankittaessa, kannattaa valita Total Printing -ratkaisumme. Se sisältää laitteen, käyttöönoton, ennakoivat- ja vikahuollot, sekä tulostustarvikkeet valitsemallasi edullisella kustannusrakenteella, esim. kuukausihinnalla. Lisää itse vain paperi.

Total Printing -ratkaisu on kokonaisvaltainen tulostuksenhallinnan ratkaisu johon voidaan sisällyttää  helposti myös olemassa oleva laitakanta.

Halutessasi lisätietoja TotalPrinting -ratkaisusta ja sen käyttöönotosta, tai muista tällä sivulla mainituista palveluistamme ota yhteyttä myyntiimme: soita 020 741 8080 tai jätä yhteydenottopyyntö.