Ilmoittaudu tällä lomakkeella QFIXin tarjoamaan Fast X -kutsuvierasnäytökseen
tiistaina 6.6.2023 klo 13:45 

Fill out my online form.

Ilmoittautumalla tähän tapahtumaan hyväksyn, että QFIX saa luovuttaa yhteystietoni TD SYNNEX Finlandille sekä yhteistyökumppaniemme käytettäväksi. Yhteistyökumppanimme käyttävät tietoja tämän kampanjan oikeellisuuden tarkastamiseen ja/tai palkintojen lähettämiseen. Koska henkilötietojen käsittelyperusteena on antamasi suostumus, on sinulla oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus.

Lisää tapahtuma kalenteriisi:

Office 365 AppleGoogle

Saamme 6.6.2023 Cisco Merakilta vieraaksi Marko Haaralan, joka käy lyhyesti läpi mm. nykypäivän tietoturvauhkien torjuntaa.

“Notkeus on perusedellytys tietoturvalle tänä päivänä, sillä ihmiset eivät enää työskentele kuten ennen ja pahuus etsii aktiivisesti uusia tuntemattomia muotoja. Tietoturvan tulee myös olla mutkatonta eli ymmärrettävää ja nopeaa. Jos jotain teknologiaa halutaan kokeilla, sen arvolupaus tulee olla todennettavissa vähintään seuraavana päivänä. Esityksessä käydään läpi tietoturvan murrosta ja sitä, miten notkeiden pilvipohjaisten verkkojen logiikka on löytänyt tiensä tietoturvan pariin.”

Markon puheenvuoron jälkeen Fast & Furious -elokuvasaagan päätösosan tähtikaarti näyttää meille käytännössä hyvin huonoa esimerkkiä mm. nopeuteen ja turvallisuuteen liittyen.

Aika: tiistai 6.6.2023 klo 13:45-17:15
Paikka: Finnkino Sello, Sello Kauppakeskus Ratsukatu 3, 02600 Espoo

13:45-14:00 kahvitarjoilu
14:00-14:45 Marko Haarala, Cisco: Jos tietoliikenne on nykyään notkeaa ja mutkatonta, niin miksi tietoturva ei olisi sitä myös
Tauko, leffaeväiden nouto
15:00-17:15 Elokuva Fast X, rooleissa mm. Vin Diesel, Jason Momoa ja Jason Statham, sekä Oscar-voittajat Charlize Theron ja Helen Mirren

Kutsu on henkilökohtainen.
Ilmoittaudu oheisella lomakkeella.
Paikkoja on rajoitetusti!

Tilaisuuden tarjoavat TD Synnex, Cisco Meraki ja QFIX