Office 365

Haluatteko Office 365:n käyttöönne?

Office 365 on Microsoftin tuottama palvelukokonaisuus joka pitää sisällään yrityksen sähköposti, videoneuvottelu- ja pikaviestitoiminnot sekä intranet ja ryhmätyöpalvelut. Office 365 integroituu yrityksen hakemistopalveluihin (Active Directory) niin, että käyttäjätunnusten hallinta on joustavaa ja käyttäjän kertakirjatuminen palveluun on mahdollista.

 

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja hallittua siirtymistä Office 365 ympäristöön

 

– Nyt myös kuukausisopimuksilla!

Lue lisää kuukausihinnoittelun eduista täältä.

 

Esivaiheessa selvitämme yrityksen olemassa olevan ympäristön valmiuden palvelun käyttöönottoon ja arvioimme Office 365:n toimintojen ja ominaisuuksien soveltuvuuden yrityksen käyttöön. Näin saamme luotua raamit projektikokonaisuudelle, vaadituille ominaisuuksille ja odotuksille, ja voimme antaa kustannusarvion ja aikataulun käyttööotolle.

Migraatio, eli sähköpostien ja muiden tietojen siirto vanhasta järjestelmästä Office 365:een, toteutetaan edistyksellisillä ratkaisulla ja niin, että käyttäjille ei tule lainkaan käyttökatkosta, tai katkos on mahdollisimman lyhyt. Migraatio onnistuu riippumatta siitä millaisesta vanhasta järjestelmä siirrytään Office 365:een. Oma SBS palvelin, jossa toimii Exchange 2003 tai uudempi, Google Gmail, Groupwise, IMAP, Lotus Notes tai Zimbra ovat esimerkkejä migroitavista järjestelmistä.

Käyttöönoton jälkeen emme jätä asiakasta yksin, vaan annamme tukea Office 365:n käytössä ja toimimme järjestelmän valtuutettuna pääkäyttäjänä.

Halutessasi lisätietoja migraatiosta, tai Office 365:n lisäpalveluista, kuten laskutus- tai ylläpitopalvelustamme, ota yhteyttä myyntiimme tai lähetä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

 

Fill out my online form.