Tietoturvaa yrityksellesi

F-Secure Gold Partner fs_psb_300x150Tietoturvaan voi suhtautua kahdella tavalla. Osa uskoo siihen, ettei itselle kuitenkaan mitään satu. He saattavat sanoa: “Osaan varoa epämääräisiä sähköpostilinkkejä, eikä koneessani ole edes mitään varastettavaa.”

 

Usein tähän ryhmään kuuluvat ihmiset oppivat vasta kokemuksesta siinä vaiheessa kun viruksen saastuttaman koneen uudelleenasennukseen on käytetty päiviä, tai kun yritys tai organisaatio päätyy uutisaiheeksi tietomurron seurausten johdosta.

 

Toinen ryhmä ymmärtää varautua etukäteen, sillä tietoturvasta huolehtiminen on vähän kuin vakuutuksen ottaminen: sitä aina toivoo, ettei sille olisi koskaan käyttöä. Kumpaan sinä kuulut?

 

…jotta nukkuisit paremmin

 

Tarjoamme sinulle tietoturvan valvottuna palveluna. Sen perusta on F-Securen “Protection Service for Business” -ratkaisu (PSB), joka on täydellinen tietoturvaratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Se suojaa niin kannettavat tietokoneesi ja pöytäkoneesi, kuin tiedostopalvelimet ja Microsoft Exchange -palvelimetkin tehokkaasti käytön aikana. Koska tietoturva päivittyy automaattisesti ja ohjelmistoversiot uusiutuvat säännöllisesti, suojaus on aina ajan tasalla.

Palvelu toimii pilvipalveluna, joten et tarvitse erillisiä palvelinhankintoja tai asennuksia ja voit ottaa palvelun saman tien käyttöön, organisaatiosi koosta ja sijainnista riippumatta. Me huolehdimme valvonnasta ja hallinoimme tietoturvan toimintaa.

 

Valitse tarvitsemasi seuraavista vaihtoehdoista:

 

  • Työasemien suojaus: Virusten ja vakoiluohjelmien torjunta, Internet-suojaus, rootkit-ohjelmien tunnistus ja nopea suojaus uusilta uhkilta. Roskapostinesto karsii roskapostit ja muut epätoivotut viestit sähköpostin joukosta.
  • Palvelinten suojaus: Virusten ja vakoiluohjelmien torjunta ja rootkit-ohjelmien tunnistus.
  • Sähköpostin ja palvelinten suojaus: Virustorjunta, vakoiluohjelmien torjunta ja roskapostinesto.
  • Hallintaportaali: Halutessasi voit itse valvoa tietoturvan tilannetta selainpohjaisesta hallintaliittymästä.

 

Jatkuva tilauspohjainen palvelu tarkoittaa sitä, että suojausten päivittyminen ei vaadi ohjelmistojen uudelleenasennuksia tai päivityksiä.

 

Laitammeko sinunkin yrityksesi tietoturva-asiat kuntoon?

 

Fill out my online form.