Yrityssähköposti

Voit käyttää palvelua valintasi mukaan tietokoneen Outlook ohjelmalla, selaimella, tabletilla tai älypuhelimella missä ja milloin vain!

Yrityksesi tärkein työväline

Tarjoamme turvallista Exchange Online sähköpostipalvelua, jossa sähköpostilaatikon koko on mahtavat 125 gigatavua. Käytettävä tila on siis noin 100 kertaa suurempi, kuin normaalit palveluntarjoajien tarjoamat sähköpostiratkaisut.

Tärkeimpiä ominaisuuksia:
Työskentele missä ja milloin tahansa
• Sähköpostiohjelmalla (mm. Outlook, Macintosh, Windows)
• Älypuhelimella (mm. Nokia, iPhone, Android, Windows Phone)
• Web-selaimella

Edistykselliset ryhmätyötoiminnot
• mm. jaetut kalenterit, kontaktit ja sähköpostit
• kokouskutsujen tekeminen ehdotettujen aikojen avulla

Erinomainen tietoturva
• Älykäs 4-portainen tietoturvajärjestelmä estää roskapostien ja viiruksien pääsyn kokonaan

125 GB tilaa jokaisessa sähköpostitilissä
• Käytettävissä kaikkialla 24/7 ja jatkuvasti (SLA 99,9 %)

Lisäominaisuudet
• Edistyksellinen sähköpostin suodatus maustettuna 1v tai 10v arkistointipalvelulla
• Outlook -ohjelmistolisenssi Windows ja Mac ympäristöön

Exchange-sähköpostipalvelu eroaa tavallisesta sähköpostipalvelusta merkittävästi synkronointiominaisuuksiltaan. Exchange-palvelulla sähköpostit, kalenteri- ja tehtävämerkinnät sekä yhteystiedot ovat aina ajan tasalla laitteesta riippumatta. Exchange-sähköpostipalvelu tarjoaa käyttöön myös jaetut kalenterit ja tehtävät sekä yhteiset osoitekirjat, jolloin esimerkiksi tietokoneella lisätty kalenterimerkintä näkyy matkapuhelimen kalenterissa ja toisin päin.

Exchange Online Mobile Web

Voit käyttää käyttää Exchange Onlinea tietokoneella, selaimella tai älypuhelimella valintasi mukaan.

Tietokoneella palvelusta saa eniten irti käyttämällä Microsoft Outlook -ohjelmaa, joka on suunniteltu erityisesti Exchange-palveluun. Palvelu pitää huolen, että käyttäjillä on pääsy omiin sähköposteihin riippumatta siitä, missä käyttäjät ovat tai millaista laitetta he käyttävät. Palvelussa on erityisesti huomioitu sähköpostin turvallinen käyttö ja sen saatavuus. Kaikki sähköpostit tarkistetaan viruksista ja roskaposteista palvelimella aina ennen niiden saapumista loppukäyttäjälle. Palvelu toimii tietokoneiden lisäksi esimerkiksi älypuhelimilla ja erilaisilla mobiililaitteilla (esim. Nokian, Apple iPhone, Apple iPad, Android, Windows Phone) tai internetselaimilla (esim. IE, Mozilla, Safari).

Palvelun ei vaadi mitään uusia laitehankintoja ja sen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelun käyttö vaatii oman verkkotunnuksen (esim. yritys.fi) olemassaoloa. Jos omaa verkkotunnusta ei vielä ole, onnistuu sen tilaaminen palvelun yhteydessä.

Laitetaanko viestintävälineet kuntoon? Ota yhteyttä! Soita 020 741 8080 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.