Palvelimet yrityksille

Palvelin vai pilvi?

Siitä huolimatta että IT:ssä puhutaan paljon pilvestä ja cloud-ratkaisuista, niin perinteisen palvelimen aika ei ole suinkaan ohi. On tilanteita joissa palvelinohjelmistot ja tallennusratkaisut toimivat tehokkaasti vain silloin kun taustalla toimii palvelin nopeassa lähiverkossa. Jos palvelin on “pilvessä”, tai siirrettynä virtuaalisena palvelimina konesalissa hitaiden yhteyksien päässä, niin palvelut voivat toimia heikosti tai ei ollenkaan. Lisäksi yrityksen oma palvelinhankinta voi tulla pitkällä aikavälillä edullisemmaksi kuin vaihtoehtoiset cloud-ratkaisut.

hp_proliant_gen8_servers

Toimitamme laadukkaat HP Proliant tai HP BladeSystem -palvelimet tarpeitteinne mukaisesti, joko fyysisinä tai virtuaalisina palvelimina. Oli palvelimen tarve suuri tai pieni, niin HP laajasta valikoimasta löytyy tarpeitanne vastaava palvelinkokonaisuus.

Suoritamme käyttöönottoprojektit, laitetoimitukset, sekä ylläpito- ja tukikeskuspalvelut yleisesti hyväksi havaittujen toimintamallien mukaisesti. Tarjoamme tuen ja palvelusopimukset palvelimille niiden koko elinkaaren ajaksi. Kymmenien vuosien kokemus ja ammattitaito takaavat projektin onnistumisen.

Hankintamallina tarjoamme suorakaupan lisäksi myös rahoitusvaihtoehdon.

Ota yhteyttä! Soita 020 741 8080 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

HPE Hewlett Packard Enterprise Business Partner