Verkot ja yhteydet

Tietoverkkojen toiminnalle ja verkon tietoturvalle asetetut vaatimukset kasvavat jatkuvasti. Liikkuvat työntekijät ja tarve langattomien verkkojen täysimääräiseen hyödyntämiseen edellyttävät verkoilta ja verkkojen sunnittelulta paljon. Verkon on taattava pääsy sekä pilvipalveluihin että yrityksen omissa palvelimissa toimiviin palveluihin joustavasti ja tietoturvallisesti.

Internet-yhteydet

Toimitamme turvalliset ja toimintavarmat internet-yhteydet sekä etäyhteydet yrityksesi käyttöön. Tarvittaessa yhdistämme eri osoitteissa olevat toimipisteesi turvallisesti yhdeksi lähiverkoksi VPN yhteyksillä.

Yrityksen internet-yhteydeksi voit valita parhaiten sovelutuvan yhteystyypin ja nopeusluokan. Valittavana on SHDSL ja ADSL -yhteyksien lisäksi myös ethernet- ja valokuituyhteydet.

ASDL on kustannustehokas pienen toimipisteen liittymä, jonka nopeudet ovat sijainnista ja liittymätyypistä riippuen 8-48MBit/s.

SHDSL -yhteys on nopea ja luotettava yhteystyyppi, joka sopii kaiken kokoisille yrityksille. Useammalla kupariparilla toteutettu SHDSL -yhteys ei ole riippuvainen kuparin toimivuudesta, toisin kuin ADSL-liittymä. SHDSL liittymän nopeus voi olla enimmillään 100MBit/s.

Etherhet- ja valokuituyhteydet soveltuvat suurten datamäärien siirtoon. Saatavilla olevat nopeudet ovat 10-100MBit/s:stä jopa 10GBit/s asti.

 

Lähiverkot

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi lähiverkot palvelemaan liiketoimintaasi. Otamme huomioon yksilölliset tarpeet toimipisteiden ja etätyö- ja VPN-yhteyksien suunnittelussa. Tarvittaessa voimme yhdistää useamman toimipisteesi lähiverkot yhdeksi sisäverkoksi.

Toimitamme ja asennamme yrityksesi palomuurit, reitittimet, kytkimet sekä langattomat tukiasemat ja kontrollerit avaimet käteen periaattella.

 

Langattomat verkot

Perinteisen langattoman verkon lisäksi toimitamme hallitut ja skaalautuvat korkean käytettävyyden langattomat WLAN-verkon ratkaisut kaiken kokoiseen käyttöön. Lue lisää Cisco Meraki -ratkaisusta.

Ota yhteyttä! Soita 020 741 8080 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.