QFIXin arvoja ovat innostus, sitoutuminen, osaaminen,
kiittäminen, tuottavuus ja ympäristön huomioiminen.

Kiittäminen

Kiitollisuus omia ihmisiämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan motivoi meitä joka päivä pyrkimään parempaan. Olemme olleet alalla pitkään ja nähneet paljon, emmekä pidä näitä asioita itsestäänselvyyksinä.

Pyrimme luomaan yrityksessä ilmapiiriä, jossa on luontevaa jakaa ja vastaanottaa kiitosta. Haluamme, että ihmiset meillä tuntevat olevansa yhdenvertaisia, arvostettuja ja arvokkaita.

 

Innostus

Alamme on hektinen, teknologia muuttuu jatkuvasti. On löydyttävä aitoa innostusta ja kiinnostusta pysytellä niiden hermolla – koemme sen hienona mahdollisuutena!

Innostus synnyttää uusia ratkaisuja ja sitä kautta sujuvampia prosesseja ja parempia palveluita, jotka hyödyttävät niin meitä itseämme kuin asiakkaitamme.

Osaaminen

Meille on kunnia-asia se, että asiakkaat voivat luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Pysymme uteliaina ja panostamme osaamisemme jatkuvaan päivittämiseen.

Sitoutuminen

Sitoudumme yhteisiin tavoitteisiin, olipa kyse työ- tai asiakassuhteesta. Toimimme aina rehellisesti ja pidämme antamamme lupaukset, jotta asiakkaamme tietävät voivansa luottaa meihin.

Sitoutuminen tarkoittaa meille myös jatkuvuutta, eikä pelkästään yritystoiminnassa. Valintojamme ohjaavat myös sosiaalinen vastuu ja ympäristöarvot.

Tuottavuus

Edellä mainittujen asioiden lisäksi pyrimme optimoimaan tuottavuutta hyödyntämällä teknologiaa, esimerkiksi automaatiota ja innovatiivisia ratkaisuja. Samaan tähtäämme ratkaisuilla joita tarjoamme asiakkaillemme: kun he menestyvät, mekin menestymme!