Nopeat, modernit verkkosivut

Hinta alk. 39,-/kk

Optimoitu sivustonopeus

Ennakoitavat kustannukset

Turvallisemmat verkkosivut

Premium-teema sisältyy hintaan

Apu on lähellä ja sillä on kasvot

Palvelulla on 100 päivän täysi tyytyväisyystakuu

Kysyttyä

Voiko teiltä tilata myös valmiit nettisivut?

Kyllä voi. 

Laita viestiä alla olevalla lomakkeella tai soita meille toimistoaikoina 020 741 8080 niin jutellaan lisää siitä millaiset sivut te tarvitsette.

Haluaisimme uudistaa nykyiset sivumme, saako teiltä apua siihen?

Kyllä saa. Laita viestiä alla olevalla lomakkeella tai soita meille toimistoaikoina 020 741 8080 niin katsotaan tarkemmin millaisesta projektista on kyse.

Kuinka nopeasti nämä palvelut saa käyttöön?

Toimitusaika on normaalisti yksi työpäivä.

Mitä QFIX-takuu kattaa?

Mikäli ensimmäisen 100:n päivän aikana Webhost Complete -palvelun käyttöönotosta sopimus halutaan yhteisymmärryksessä purkaa, palautamme kaikki palvelumaksut. 

Kuuluuko näihin paketteihin sähköpostit?

Ei kuulu, mutta tarjoamme toki myös sähköposteihin liittyviä palveluita. Niistä saat lisätietoja kun soitat meille toimistoaikaan 020 741 8080 tai laitat yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.  

QFIX ei ole tuttu yritys, kerrotko vähän lisää teistä

QFIX on kyvykäs ja ketterä, alansa ensimmäinen hiilineutraali IT-asiantuntijatiimi Suomessa, ellei jopa Euroopassa. Yritys on toiminut PK-seudulta käsin jo yli 20 vuoden ajan ja on 100%:sti yksityisessä suomalaisomistuksessa.

Olemme joustava IT-kumppani kaiken kokoisille yrityksille, joissa liiketoimintaa halutaan kehittää pitkäjänteisesti. Missä tahansa Suomessa.

Palvelemme suomeksi ja englanniksi kaikissa ICT-asioissa. Työllemme on myönnetty Avainlippu.

Tilaa palvelu tai pyydä lisätietoja

Fill out my online form.

Kaikki yhdestä paikasta

Toinen asia joka on pakko mainita erikseen, ovat meidän upeat nettisivut. Saitte heti kiinni meidän ajatuksista siitä, mitä Hansa on firmana ja meidän kotisivut olivat paremmat kuin mitä osattiin koskaan odottaa, vaikka ne tehtiin parissa päivässä.

Pakko sanoa, että meiltä meinaa loppua ylistyssanat – niin tyytyväisiä ollaan oltu kaikkiin meille tarjottuihin ratkaisuihin ja edelleen jatkuvaan tukeen.

Sami Lehtola, TJ, Hansa Isännöinti

QFIX Oy | Sinikalliontie 5 02630 Espoo | qfix.fi | p. 020 741 8080