Palveluitamme a:sta ö:hön

Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Tyypillisesti asiantuntijuuttamme käytetään niissä tapauksissa, joissa yritys on kartoittanut eri vaihtoehtoja ja löytänyt joitakin mielestään sopivia, mutta talon sisältä ei löydy jonkin osa-alueen syvää asiantuntemusta. Tällöin meiltä pyydetään aiheeseen perehtyneen osaajan kannanottoa ennen päätöksentekoa. Sillä varmistellaan vaikkapa sitä, että kustannukset pysyvät hallinnassa myös pidemmällä aikavälillä.

Ota yhteyttä!

Automaattivalvonta

Jokainen meistä varmaan tietää kuinka turhaa, turhauttavaa ja kallista on hoitaa akuutteja kriisitilanteita, joita aiheutuu milloin mistäkin. Ja yleensä juuri kiireisimpään aikaan.

Koska IT:llä on nykypäivänä suuri rooli lähes jokaisen yrityksen toiminnassa, siinä myös piilee paljon potentiaalia näiden ongelmatilanteiden syntymiseen. IT-ympäristön automaattivalvonnalla niitä voidaan rajoittaa tai välttää kokonaan, samalla kun huolehditaan siitä, että järjestelmien suorituskyky vastaa yrityksesi tarpeita.

Tiedätkö sinä montako kertaa järjestelmiisi on tänäänkin yritetty hyökätä? Pitäisikö selvittää?

Ota yhteyttä!

Domainit ja verkkosivut

Meiltä tilataan verkkosivuja niissä tilanteissa, joissa liiketoiminta on uutta tai sitten sivuston teknologia ja sisältö on vanhentunut, sivustolle on kenties jo murtauduttu, tai niiden itse päivittäminen on lähes mahdotonta, mutta nykyinen järjestelmä ei pysty parempaankaan.

Toimitamme tilalle nykyaikaisia, käyttäjäystävällisiä ja tietoturvallisia, omien palveluittesi myyntiin keskittyviä verkkosivuja. Toimituksiin sisältyy toiveittesi mukaan asennuksen ja teknisen ylläpidon lisäksi myös vaikkapa valmis sisältö, sekä yksinkertaiset ohjeet siihen, miten päivität sivujasi itse. Lue lisää

Elinkaarihallinta

Investoinnit tietotekniisiin laitteisiin: tietokoneisiin, tulostimiin, monitoimilaitteisiin ja ehkä palvelimiinkin ovat välttämätön kuluerä jokaiselle yritykselle toimialasta riippumatta. Laitteiden hankintahinnalla on yleensä suhteettoman suuri rooli ostopäätöksen synnyssä, sillä todellisuudessa se usein muodostaa vain murto-osan laitteen koko elinkaaren kustannuksista.

Näennäisesti kallis laite voi ”maksaa itsensä takaisin” tuottamalla jo ensimmäisen käyttövuotensa aikana 30-50 %:n säästöjä käyttökustannuksissa edulliseen verrattuna. Siksi suunnitelmallisuus ja elinkaarikustannusten laskeminen kannattaa.

Me autamme sinua rakentamaan kustannustehokkaita IT-ympäristöjä laitteiden elinkaarihallinnan avulla. Siihen kuuluvat esimerkiksi vakioidut prosessit jotka liittyvät laitteiden ja ohjelmistojen hankintaan, huoltoon, tukeen ja edelleenkierrätykseen. Niiden avulla IT voidaan optimoida tukemaan liiketoimintaasi, ja tuottamaan sekä välittömiä että pitkän aikavälin kustannussäästöjä.

Pyydä lisätietoja

Etätyöratkaisut

Onko yrityksellänne toimintaa ja työntekijöitä ympäri Suomea (tai ehkä jopa maailmaa) tai kenties panostatte joustaviin työaikoihin? Niin tai näin, yrityksen käyttämät järjestelmät – Teamsit ja muut – pitää saada kaikkien käyttöön kivuttomasti ja luotettavasti. Meiltä saatte tarpeisiinne soveltuvat etätyöratkaisut ja hoidamme tarvittaessa myös niiden asennukset ja käyttöönotot. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Artikkeli: Etätyön 7 kultaista sääntöä

Huoltopalvelut

Merkkiriippumaton laitehuoltomme korjaa kaikki tulostimet ja monitoimilaitteet, kannettavat ja pöytätietokoneet sekä mobiililaitteet.

Toimimme periaatteessa aina yhden päivän vasteajalla: soita meille tänään niin tulemme huomenna paikan päälle – tai vaihtoehtoisesti voit tuoda laitteesi korjaamollemme. Älykännyköiden ja tablettien näyttöjen vaihdot teemme odottaessa.

Jos tahdot meidät apuun saman päivän aikana, sekin kyllä järjestyy! Kysy lisää huoltosopimuksistamme tai tee huoltokutsu täällä!

Artikkeli: Näin vältyt tulostimen paperitukoksilta

IT-arkkitehtuuri

Yrityksen IT-arkkitehtuurin järkevä suunnittelu ja toteuttaminen on tänä päivänä suorastaan kriittinen tekijä yrityksen tehokkaan toiminnan ja kilpailukyvyn takaamiseksi. Vaikka tämä on yleisesti tunnustettu fakta, arkkitehtuurin kehittäminen jää monessa yrityksessä ad-hoc -tasolle ja hankintapäätöksiä tehdään ilman selvää ajatusta ympäristön kehityksen suunnasta. Tämä johtaa pitkällä aikavälillä rahan haaskuuseen, epämääräiseen laite- ja ohjelmistokirjoon, integraatio-ongelmiin, sekä haasteisiin ympäristön hallittavuudessa.

Meiltä löytyy apua näihin ongelmiin jo ennen niiden syntymistä. Kysy lisää!

Artikkeli: Mikä on tietotekniikan ja ohjelmistojen rooli talouskasvussa

Mielestämme kilpailukykyä lisäävän, harkiten rakennetun IT-infran ei kuuluisi olla isojen firmojen etuoikeus vaan yritystoiminnan normi. 

IT-tuki

Eikö olisi kätevää, jos sinulla olisi oma IT-asiantuntija aina puhelimen päässä? Yrityksesi liiketoiminta on joka tapauksessa riippuvaista IT:n toimivuudesta ja apua tarvitaan säännöllisesti.

Jos kuitenkin tarpeesi on niin vähäinen tai vaatii niin monipuolista osaamista, ettei ole mielekästä palkata jotakuta erikseen vain tätä tehtävää varten – meiltä löytyy avuksesi kokonainen asiantuntijatiimi.

Artikkeli: Mitä IT-tuki tekee

Laitteet ja ohjelmistot, asennus ja koulutus

Oliko tarvetta tietokoneelle? Tulostimelle? Office 365:lle?

Muille ohjelmistoille, kuten vaikka Photoshop tai Indesign? Lisämuistille? Älypuhelimille tai tableteille? Videotykille?

Tai ehkä yrityksen sisäiselle verkolle, omalle palvelimelle tai kokonaiselle konesalille?

Eipä huolta! Toimitamme kaiken ”softan ja raudan”, laitamme ne halutessasi käyttökuntoon ja opastamme tietenkin myös niiden käytössä. Meiltä saa ensimmäisenä suomalaisena laitetoimittajana hiilineutraaleita työasemia, kannettavia ja lisälaitteita.

Olemme HP:n, Applen, F-Securen, Ciscon jne. sopimuskumppani, mutta meiltä saat myös kaikki muut merkit. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on juuri omaan tarpeeseesi soveltuvat välineet.

Jutellaanpa siitä lisää!

QFIX Total IT Hiilineutraali M365 -tuoteperhe on jatkuva IT-palvelu kiinteään kuukausihintaan. Se perustuu Microsoft 365 -pilvipalveluun ja täydentyy QFIX:n tuottamilla lisäpalveluilla. Microsoft 365 -pilvipalvelut takaavat turvallisen työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Lue lisää

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut (muun muassa se Office 365) ovat tätä päivää, ja monille palvelumalli on jo tullut tutuksi. Toisinaan se on ostajalle hyvinkin yksinkertainen, välillä taas palveluiden ja lisäpalveluiden kanssa päätyy aikamoiseen viidakkoon – joka lisäksi muuttuu huimaa vauhtia.

Muutosvauhdissa pysyminen on miltei kokopäivähommaa ammattilaisellekin.

Artikkeli: Mitä ovat pilvipalvelut

Tunnetut ja laajalti käytetyt pilvipalvelut on toteutettu siten, että niiden toimintavarmuus ja tietoturva ovat huipputasoa. Kuitenkin epämääräinen tunne kontrollin menettämisestä ja tietojen siirtäminen pois omasta konesalista arveluttavat monia päättäjiä siinä määrin, että järjestelmät pidetään mieluummin itse omistetuilla alustoilla, joiden toimintavarmuus ja tietoturva eivät pääse lähellekään pilvipalveluiden tasoa.

Tässä artikkelissa kerromme 7 syytä tallentaa pilveen. Jos joku niistä kolahti, mutta et vielä ole tehnyt asialle mitään – ole yhteydessä niin huolehditaan asiat heti kuntoon!

Puhelinjärjestelmät

Tiedätkö montako kertaa asiakkaasi ovat viimeisen kuukauden aikana yrittäneet saada teihin puhelimitse yhteyttä siinä onnistumatta? Olisiko sellaiselle tiedolle kuitenkin tarve, ettei sinulta vain valu asiakkaita kilpailijalle, koska he ovat tyytymättömiä tarjoamaasi asiakaspalveluun?

Nykyaikainen, monikanavainen VOIP-puhelinjärjestelmä poistaisi tämän ongelman hyvinkin yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla. Ota yhteyttä niin kerromme siitä lisää!

Rahoitus

Kun organisaatiosi tarvitsee akuutisti uusia laitteita ja olette kenties jo kartoittaneet juuri sopivat mallitkin – mutta budjetissa ei tällä hetkellä ole siihen varattuna riittävästi rahaa, rahoitus järjestyy helposti kumppaneittemme kautta. Kysy lisää eri vaihtoehdoista myynnistämme.

Tietoturva ja virustorjunta

Tänä päivänä hakkerit käyttävät enenevässä määrin ihan muita kanavia kuin vain tietokoneita hyökätessään yritysten kimppuun. On siis turhaa ja vaarallista tuudittautua siihen, että kun tietokoneisiin on asennettu virusturva – olisitte jotenkin ”turvassa”.

Käymme säännöllisesti siivoilemassa hyökkäysten ja tietomurtojen jälkiä yrityksissä, joissa on uskottu näin. Tiedämme siis kokemuksesta, missä heikot kohdat sijaitsevat. Pitäisikö ne tarkistaa teiltäkin?

Artikkeli: Tietoturva – 15 yleistä riskitekijää

Artikkeli: Uhka on todellinen – 7 vinkkiä tietoturvan varmistamiseksi

Tietoverkot

Yrityksesi tarvitsee nykyaikaisen, ajan tasalla olevan tietoverkon, jotta työntekijät – ja kenties asiakkaasikin – pystyvät kommunikoimaan tehokkaasti ja tietoa pystytään siirtämään nopeasti ja ennen kaikkea tietoturvallisesti sinne, missä sitä tarvitaan. Sen täytyy olla lisäksi moderni ja tietoturvallinen toimiakseen pilvipalveluiden kanssa.

Eihän teillä enää kukaan joudu nurkkaan istumaan vain siksi, ettei johto yllä pidemmälle – eihän?

Tulostusratkaisut

Paperiton toimisto on tehnyt tuloaan ainakin parikymmentä vuotta – eli koko toimintamme ajan – mutta useimmilla aloilla vielä siitä ei ole todellisia merkkejä havaittu. Laitteissa – siis printtereissä ja monitoimilaitteissa jotka skannaavat, niputtavat ja tekevät paljon muutakin – on kyllä tänä aikana tapahtunut kehitystä, ja me tiedämme siitä lähes kaiken.

Voimme tehdä tulostamisen sinulle jopa niinkin helpoksi, että itse lisäät vain paperin.

Tiesithän muuten, että sopimuslaskutuksestamme osa ohjautuu suoraan projekteihin, joiden puitteissa istutetaan metsiä sinne missä niitä eniten tarvitaan sitomaan ilmasta hiilidioksidia? Sillä kompensoidaan käyttämääsi paperimäärää.

Pyydä lisätietoja

Artikkeli: Ympäristöarvot – puheista konkretiaan

Varmistukset

Uskomme että ymmärrät hyvin, miten tärkeää on tehdä säännölliset varmistukset kaikista liiketoiminnan kannalta oleellisista tiedoista ja järjestelmistä, ja että tiedät millaiset kustannukset siitä syntyy, jos yrityksen toiminta häiriintyy tai jopa katkeaa päiväkausiksi, kun jotakin odottamatonta tapahtuu.

Onhan sinulla olemassa myös selkeä toimintasuunnitelma niitä tilanteita varten, kun näitä tiedostoja tarvitaan?

Viestintä ja markkinointi

Autamme sinua laittamaan viestinnän välineet, kuten sähköpostit, pikaviestipalvelut, verkkosivut ja puhelinjärjestelmät kuntoon, mutta tiesitkö, että meiltä saat käytännön apua myös sisältöjen tuottamiseen, verkkomainontaan ja sosiaaliseen mediaan?

Kysy lisää

Myynti

Tavoitat meidät numerosta
020 741 8080 tai sähköpostitse [email protected]

Mikko Huotilainen

p. 0400 623 313

Vesa Hiltunen

p. 040 921 0209

Visa Wickström

p. 040 9210 208

Sami Kopra

Sami Koivula

Luotettavat ammattilaiset

Somatic Studio on Suomen johtava pilatekseen ja somaattiseen harjoitteluun erikoistunut liikuntastudio Helsingin ydinkeskustassa. Meillä teknologia tarkoittaa hallinnon ja viestinnän työvälineitä, joiden on toimittava viikon jokaisena päivänä.

Tämän kokoisessa yrityksessä ei ole mitenkään järkevää pitää palkkalistoilla yhtä ihmistä vain näitä tehtäviä varten, joten ostamme palvelut QFIX:ltä. Meille on yksinkertaisesti helpointa kun kaiken avun saa yhdestä paikasta jonka hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä laskuista löydy ikäviä yllätyksiä. Ja onhan nämä tuen tyypit tosi sympaattisia myös!

Joskus on oltu tilanteessa, jossa meidän olisi pitänyt tietää ongelmastamme enemmän kuin sitä ratkova toimittajamme, ja siihen on tuhlaantunut paljon omaa työaikaa. QFIX:n kanssa voidaan luottaa siihen, että heiltä löytyy osaaminen meidän tarpeisiin.

Kaisa Saarinen

vt toimitusjohtaja , Somatic Center Finland

Aito tahto liiketoimintamme kehittämiseen

Yhteistyö QFIX:n kanssa alkoi tulostusratkaisuihin ja työasematarpeisiin liittyvällä keskustelulla, mutta keskustelun edetessä pöydälle nousi useita muita kehityskohteita ja säästämisen mahdollisuuksia.

QFIX:n halu oppia ymmärtämään Siisti Pihan liiketoimintaa ja sen tavoitteita ja prosesseja merkitsi sitä, että meillä oli odottamatta rinnallamme ulkopuolinen konsultoiva taho, jonka lähestymistapa ei ollut pelkästään heille osoitetun ongelman ratkaiseminen, vaan aito tahto Siisti Pihan liiketoiminnan kehittämiseen. Lue lisää…

Arto Hakala

hall. pj, Siisti Piha Oy

Kokonaisuus pelaa

”Olemme Asko– ja Sotka -ketjukonsepteillamme johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa. QFIXin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo 10 vuoden ajan, koska kokonaisuus pelaa, ja he ovat vastanneet hyvin myös niihin haasteisiin joita valtakunnallisesti toimiminen aiheuttaa. Heidän vastuullaan on huolehtia kaikkien myymälöiden tulostustuslaitteiden toimivuudesta.

Kommunikaatio sujuu kun ihmiset tulevat tutuiksi. Arvostamme sitä, että QFIXissä ei jatkuvasti tiedoteta uusista yhteyshenkilöistä, vaan teemme pitkäaikaista yhteistyötä samojen ihmisten kanssa.

Mikko Ahonen

IT Manager, Indoor Group Oy

Ota yhteyttä

Fill out my online form.