Töitä tekijöille!

Me QFIXissa olemme yli 15 vuotta kehittäneet toimivia ratkaisuja, toimittaneet pienijä ja suuria järjestelmiä ja ratkoneet IT-ongelmia viipymättä ja viimeistään seuraavana arkipäivänä kun asiakas ei omin avuin selviä. Olemme hyvin tavoitettavissa, palvelumme kattaa IT:n miltei laidasta laitaan ja asiakkamme usein suosittelevat meitä omille tutuilleen ja yrittäjäkollegoilleen.

Siksi meillä on tarvetta hyville tyypeille joilla on sekä tekninen osaaminen että asiakaspalveluasenne kunnossa.

Tällä hetkellä haemme seuraaviin tehtäviin henkilöitä:

IT-ASIANTUNTIJA

IT-ASIANTUNTIJA: HAKU ON JUURI NYT AUKI

Nyt tarvitaan hyvä tyyppi joka osaa IT-hommat. Tiedät miten konffataan Windows 2016 -serverin palomuuri ja kuinka asennetaan asiakkaan älypuhelimeen sähköpostitili, osaat ottaa käyttöön VPN-tunnelit ja olet ehkä joskus kuullut SNMP Trapista, lisäksi tiedät miten erilaisia pieniä arkipäivän ongelmia ratkotaan etäyhteyden välityksellä.

Ja niin poispäin.

Kaikkia hommia ei voida hoitaa etänä, joten tehtäviisi kuuluu myös ajamista ympäri PK-seutua ja tarvitset siihen oman auton. Kommunikointitaidot ovat ehkä tärkein ominaisuutesi, oppimishalu tulee seuraavana. Jos sinulla on joku alan koulutus, niin ei siitä haittaakaan ole.

Tunnistitko itsesi vai haluatko vielä kysyä jotakin lisätietoja? Soita Samille p. 040 844 5800

Tai laita suoraan hakemus tulemaan!

Päivitetty 20.9.2017

QFIX KEIKKAMIES

LAITA AVOIN HAKEMUS: QFIX KEIKKAMIES

QFIX-keikkamiehenä saat kehittää ammattitaitoasi jatkuvasti, sillä lupaamme korjata kaikki tulostimet, monitoimilaitteet, IT-laitteet ja jopa älypuhelimet ja pidämme lupauksistamme kiinni. Töitä teemme kuitenkin harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta normaaleiden toimistoaikojen puitteissa.

Meillä ei tarvitse osata kaikkea sillä tiedämme sen olevan mahdotonta: uusia laitteita ja ohjelmistoja tulee markkinoille joka vuosi ja vanhoja poistuu. Sinulla on kuitenkin työssäsi se etu, että porukassamme on kokemusta yhteensä hyvän matkaa toista sataa vuotta,  olemme korjanneet kymmeniä tuhansia laitteita joten luultavasti olemme saman ongelman jo kertaalleen nähneet ja kokeneet ja voimme auttaa sinua pääsemään nopeammin lopputulokseen. 

HAEMME RATKAISUMYYJÄÄ

Kiinnostaisiko sinua ”tulipalojen sammutuksen” sijaan työ jolla ehkäistään tulevia ongelmia yritysten toiminnassa ja tuottavuudessa?

Tittelisi voisi olla vaikkapa ratkaisumyyjä vaikka se on meistä harhaanjohtava termi. Meille on tärkeämpää se, että osaat kuunnella asiakasta ja tarjota hänelle vastauksia joiden avulla liiketoimintaa kehitetään pitkäjänteisesti.

Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja joista valita mitä tarjoat asiakkallesi; kannattaako huoltaa vanhaa, hankkia lisälaitteita vaiko investoida uuteen, kuinka uudet hankinnat istuvat vanhaan laitekantaan, millainen sopimus olisi asiakkaallesi edullisin, pitäisikö ehdottaa rahoitusta, ja niin edelleen. Ajattelet asioita pidemmälle kuin kuukausi tai kvarttaali kerrallaan.

Edellytämme myös, että pysyt kärryillä teknisessä kehityksessä mutta mikään IT-guru sinun ei tarvitse olla. Pohjakoulutusta tärkeämpi on halu kehittyä sekä sopiva annos kunnianhimoa.

Jos kiinnostuit, voit lähettää avoimen hakemuksen tällä lomakkeella ja kertoa siinä mitä sinä voisit tarjota palettiimme josta löytyy paljon lisätietoja näiltä sivuilta. Otamme niiden perusteella yhteyttä parhaisiin hakijoihin!

HAE PAIKKAA
Fill out my online form.