Ainakin 7 arkista IT-huolta vähemmän

IT:n käyttöönotto käy kivuttomasti

Kustannukset eivät tuota yllätyksiä

Yrityksen tiedostot ovat aina turvassa

Kaikkien käyttäjien arki helpottuu

Apu on lähellä ja sillä on kasvot

Ympäristökin on huomioitu

…ja IT tukee yrityksen kasvua.

Mielestämme kilpailukykyä lisäävän, harkiten rakennetun IT-infran ei kuuluisi olla isojen firmojen etuoikeus vaan yritystoiminnan normi. 

QFIX Total IT Hiilineutraali M365 -tuoteperhe on jatkuva IT-palvelu kiinteään kuukausihintaan. Se perustuu Microsoft 365 -pilvipalveluun ja täydentyy QFIX:n tuottamilla lisäpalveluilla. Microsoft 365 -pilvipalvelut takaavat turvallisen työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta.

Kuinka se toimii

Aluksi kootaan projektitiimi, joka selvittää mikä on tämän hetken tilanne ja kartoittaa käytössä olevat järjestelmät ja ohjelmistot sekä palvelut.

Me tilaamme tarvitsemanne laitteet ja asennamme ne, sekä hoidamme datan keruun ja siirron.

Laitteet toimitetaan käyttäjille ja otetaan käyttöön meidän avustuksellamme.

Huolehdimme käytöstä poistuvien laitteiden tietoturvallisesta tyhjennyksestä ja kierrättämisestä. 

Mikäli tarvetta tulee, rajoitukseton etätuki ja/tai pääkäyttäjätuki pelastaa pulasta. Meidät tavoittaa puhelimitse sekä sähköpostilla.

Projektitiimi kokoontuu uudelleen ja käy läpi käyttäjäpalautteet. Niiden pohjalta teemme viimeistelyt, joiden jälkeen palvelu toimii 100 %:n teholla.

Palvelulla on 100 päivän täysi tyytyväisyystakuu

Kysyttyä

Eikö nämä ole nyt niitä palveluita joita voi ottaa itsekin käyttöön?
Kyllä, sekä Microsoftin, että kaikkia muita pakettiin kuuluvia palveluita voi hankkia kuka tahansa. Onko se teidän kannaltanne järkevää tai kustannustehokasta onkin toinen juttu.

Kokemustemme mukaan käyttöönottovaihe on altis virheille, jos ei tarkkaan tiedä mitä on tekemässä. Sen seurauksena kaikki ei toimi kuten pitää, tietoturva voi vaarantua, tiedostoja katoilee matkalle ja syntyy ylimääräisiä kuluja.

Tämän palvelukokonaisuuden tarkoituksena on huolehtia, että kaikki tarvittava ICT-osaaminen on teillä helposti saatavilla yhdestä paikasta ja tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota.

Mitä lisälaskuja kuukausihinnan lisäksi tästä syntyy?
Palvelun käyttöönotosta syntyy kustannuksia, jotka riippuvat käyttäjämäärästä. Ne ovat sinulla tarkkaan tiedossa kun projekti starttaa ja ne laskutetaan kertaveloituksena. Muita lisälaskuja meiltä ei tule.

Huom! Kaikki sivuilla ilmoitetut hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Meidän kokemusten mukaan nämä IT-asiat pysäyttävät aina omat työt. Käykö niin nytkin?
Kaikki mahdolliset siirtotyöt hoidetaan taustalla siten, että minimoidaan niiden vaikutus päivittäisessä työskentelyssä, mutta todennäköisesti joku pieni katkos tulee siihen hetkeen, kun sähköposteja siirretään uuteen palveluun. Tämä toki vain siinä tapauksessa, että se on tarpeen.
Mitä QFIX-takuu kattaa
Mikäli ensimmäisen 100:n päivän aikana M365 Complete -palvelun käyttöönotosta sopimus halutaan yhteisymmärryksessä purkaa, palautamme kaikki palvelumaksut ja käyttöönotosta veloitetun summan.

Takuu ei koske sopimukseen kuuluvia laitteita.

Mitä tarkoittaa rajoitukseton etätuki?
Se tarkoittaa, että langan toisessa päässä tuttu kaveri auttaa ja neuvoo kun käyttäjille herää kysymyksiä, ja kaikki yhteydenotot kuuluvat samaan pakettihintaan, vaikka joku tarvitsisi useammin apua kuin toinen.
QFIX ei ole tuttu yritys, kerrotko vähän lisää teistä

QFIX on kyvykäs ja ketterä, alansa ensimmäinen hiilineutraali IT-asiantuntijatiimi Suomessa, ellei jopa Euroopassa. Yritys on toiminut PK-seudulta käsin jo yli 20 vuoden ajan ja on 100%:sti yksityisessä suomalaisomistuksessa.

Olemme joustava IT-kumppani kaiken kokoisille yrityksille, joissa liiketoimintaa halutaan kehittää pitkäjänteisesti. Missä tahansa Suomessa.

Palvelemme suomeksi ja englanniksi kaikissa ICT-asioissa. Työllemme on myönnetty Avainlippu.

Pyydä hinnasto

Fill out my online form.

QFIX Total IT Hiilineutraali M365 -tuoteperhe on jatkuva IT-palvelu kiinteään kuukausihintaan. Se perustuu Microsoft 365 -pilvipalveluun ja täydentyy QFIX:n tuottamilla lisäpalveluilla. Microsoft 365 -pilvipalvelut takaavat turvallisen työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta.

Luotettavat ammattilaiset

”Somatic Studio on Suomen johtava pilatekseen ja somaattiseen harjoitteluun erikoistunut liikuntastudio Helsingin ydinkeskustassa. Meillä teknologia tarkoittaa hallinnon ja viestinnän työvälineitä, joiden on toimittava viikon jokaisena päivänä.

Tämän kokoisessa yrityksessä ei ole mitenkään järkevää pitää palkkalistoilla yhtä ihmistä vain näitä tehtäviä varten, joten ostamme palvelut QFIX:ltä. Meille on yksinkertaisesti helpointa kun kaiken avun saa yhdestä paikasta jonka hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä laskuista löydy ikäviä yllätyksiä. Ja onhan nämä tuen tyypit tosi sympaattisia myös!

Joskus on oltu tilanteessa, jossa meidän olisi pitänyt tietää ongelmastamme enemmän kuin sitä ratkova toimittajamme, ja siihen on tuhlaantunut paljon omaa työaikaa. QFIX:n kanssa voidaan luottaa siihen, että heiltä löytyy osaaminen meidän tarpeisiin.

Kaisa Saarinen, VT toimitusjohtaja,
Somatic Center Finland

QFIX Oy | Sinikalliontie 5 02630 Espoo | qfix.fi | p. 020 741 8080