Paikka on täytetty

Etsimme joukkoomme uutta IT-ASIANTUNTIJAA Espooseen!

Toimenkuvaasi kuuluu etänä ja asiakkaiden luona toteutettavat IT-tukitehtävät. Työskentelet osana IT-tiimiä ja omalla työlläsi varmistat, että asiakkaidemme IT-järjestelmät toimivat ongelmitta. Työ edellyttää ajokorttia, koska liikumme asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudulla. Omaa autoa et kuitenkaan välttämättä tarvitse, koska voit hyödyntää työajoihin myös yrityksemme autoa.

Millaista työkaveria etsimme?

Voit olla kokenut IT-alan osaaja tai vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus. Toivomme kuitenkin, että sinulla on IT-alan koulutus ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimme reipasta ja positiivista henkilöä, joka tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaa selittää asiat asiakkaalle ilman monimutkaista terminologiaa. Tehtävässä on eduksi monipuolinen IT-alan tuntemus mm. Windows-työasemista ja -palvelimista, Microsoft 365/Office 365:stä ja verkoista sekä palomuureista. Linux- ja Mac-osaaminen on myös plussaa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet osana asiantuntijatiimiä, jossa pääset jatkuvasti kehittämään osaamistasi monipuolisten ja haastavien IT-tukitehtävien parissa.

QFIX panostaa hyvinvointiisi tarjoamalla sinulle laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja ravintoedun. Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja saat käyttöösi nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet.

Palkkahaarukka tehtävään on osaamisen ja kokemuksen mukaan n. 2.100-3.500 € / kk.

Hakeminen meille on helppoa!

Hakeminen meille on helppoa myös mobiilisti. Täytä hakulomake viimeistään 25.9.2022, niin olet mukana hakuprosessissamme. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Pyrimme tekemään työntekijävalinnat syys-lokakuun aikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WeCon Oy:n kanssa. Lisätietoja hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä WeCon Oy:n Esa Riikoselta p. 040 076 2227 tai Laura Willbergiltä p. 050 586 2769. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-11.

Hakulomake löytyy täältä