Kun tarvitset asiantuntijaa

Yrittäjän IT-kumppani pitää toimistosi rattaat pyörimässä

Vaikka QFIX on perustettu vasta vuonna 2001, omistajakolmikon yhteinen historia ulottuu vielä paljon pidemmälle, aina 90-luvun puoliväliin saakka. Töitä on tehty siitä asti yhdessä ja samalla periaatteella: ongelmasi ratkotaan viipymättä ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Saman alan yrittäjiä on tänä aikana tullut ja mennyt, mutta vain me voimme ylpeillä sillä, että tietokannastamme löytyy yrityksiä, joiden kanssa yhteistyö on alkanut jo 90-luvun puolella – 20 vuotta  sitten – ja jatkuu edelleen.

Teemme töitä kaiken kokoisten yritysten kanssa, valtionyhtiöistä yhden hengen putiikkeihin ja julkishallinnosta korkean teknologian vientiyrityksiin, emmekä jätä yksityisasiakkaitakaan pulaan.

Verkostomme kattaa koko SuomenTulostinhuolloista startannut QFIX on vuosien varrella kasvattanut palveluvalikoimaansa sitä mukaa kun asiakkailla on ilmennyt uusia tarpeita. Alammekin olla täyden palvelun ”IT-tavaratalo”, sillä huolehdimme nykyisin myös mm. laitekannan toimivuudesta, tietoverkoista, ohjelmistoista, pilvipalveluista, verkkosivuista, käyttöönotoista ja ylläpidosta ja jopa älypuhelinten korjauksesta.

Perusohjeemme asiakkaillemme kuuluukin, että kannattaa kysyä meiltä ennen kuin tuhlaa aikaansa turhaan kartoitukseen ja surffailuun. Useimmiten meiltä löytyy valmis, testattu ja toimivaksi todettu ratkaisu heidän ongelmaansa.

Toimimme ja tuotamme palveluja asiakkaillemme ja kumppaneillemme koko Suomen alueella. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mr. Quick © on QFIX Oy:n rekisteröity tuotemerkki.

Yritys on vakavarainen, luotettava yhteistyökumppani ja 100%:sti yksityisessä suomalaisessa omistuksessa.

Y-tunnus: 1647683-9

Verkkolaskuosoite sähköistä vastaanottoa varten

QFIX on luotettava kumppani

HP Gold Partner

HPE Hewlett Packard Enterprise Business Partner

Microsoft Online Services

vmware vCLOUD POWERED

IBAS Certified Partner

Nebula Partner

Cisco Partner Sony VAP Partner QFIX on F-Secure Gold Partner

Luotettava kumppani