Lisää kilpailukykyä FIXuilla IT-ratkaisuilla

Älä anna vanhentuvan teknologian jarruttaa yrityksesi kasvua ja kehitystä

Lisää kilpailukykyä FIXuilla IT-ratkaisuilla

Älä anna vanhentuvan teknologian jarruttaa yrityksesi kasvua ja kehitystä

Kännykän korjauksista täydelliseen IT-osastoon ja kaikki siltä väliltä – yhdestä osoitteesta jo yli 20 vuoden ajan. Anna meidän huolehtia teknohärpäkkeistä ja keskity sinä siihen mitä te teette parhaiten!

Mikä ihmeen hiilineutraali IT?

Laite rikki? Korjauta se, älä heitä pois.

Kuinka suojata tietokone?

Millainen on hyvä kannettava?

Microsoft 365 ja koko MS-viidakko haltuun

Kuinka huolehdimme IT-infrastasi?

Kaikki samasta paikasta

Yritystoimintamme polkaistiin vauhtiin todella pikaisella aikataululla, sillä meillä oli aikaa vain muutama viikko. Kun hoidettavien asioiden lista oli pitkä kuin nälkävuosi, oli tosi huojentavaa, että QFIX otti välittömästi kopin meidän IT-infran suunnittelusta ja rakentamisesta ja hoiti sitten koko projektin maaliin täyden kympin arvoisesti – tietokoneista ja -verkoista ohjelmistoihin, datasiirtoihin, pilvipalveluihin ja nettisivuihin saakka.

Erityiskiitos lähtee Kopran Samille, joka piti lankoja käsissään ja tarvittaessa kyseenalaisti ratkaisujamme kysymällä, haluammeko me säästää tässä kohdassa vähän rahaa, vaiko paljon pidemmällä aikavälillä.

Toinen asia joka on pakko mainita erikseen, ovat meidän upeat nettisivut. Saitte heti kiinni meidän ajatuksista siitä, mitä Hansa on firmana ja meidän kotisivut olivat paremmat kuin mitä osattiin koskaan odottaa, vaikka ne tehtiin parissa päivässä.

Pakko sanoa, että meiltä meinaa loppua ylistyssanat – niin tyytyväisiä ollaan oltu kaikkiin meille tarjottuihin ratkaisuihin ja edelleen jatkuvaan tukeen.

Sami Lehtola, TJ, Hansa Isännöinti

Aito tahto liiketoimintamme kehittämiseen

Yhteistyö QFIX:n kanssa alkoi tulostusratkaisuihin ja työasematarpeisiin liittyvällä keskustelulla, mutta keskustelun edetessä pöydälle nousi useita muita kehityskohteita ja säästämisen mahdollisuuksia.

QFIX:n halu oppia ymmärtämään Siisti Pihan liiketoimintaa ja sen tavoitteita ja prosesseja merkitsi sitä, että meillä oli odottamatta rinnallamme ulkopuolinen konsultoiva taho, jonka lähestymistapa ei ollut pelkästään heille osoitetun ongelman ratkaiseminen, vaan aito tahto Siisti Pihan liiketoiminnan kehittämiseen.

Arto Hakala, Hall. PJ, Siisti Piha Oy

Lue lisää…

Helppo valinta

QFIX toimitti uuteen toimistoomme tarvittavat laitteet ja kävi laittamassa ne käyttökuntoon. Koko prosessi tarjouksesta toimitukseen meni maaliin vauhdilla ja meidän kannaltamme kaikin puolin vaivattomasti.

Yllätyimme hiukan kuullessamme, että laitteita asentamaan tullut rento ja todella avulias Sami oli samalla myös firman toimitusjohtaja. Arvatenkin sellaisella kädet-savessa -asenteella ainakin pääsee asiakkaiden käytännön ongelmien ytimeen.

Startup-yrityksenä tarvitsimme hankinnoillemme ulkopuolisen rahoituksen, ja QFIXilla hoitivat senkin puolestamme. Vielä kun sekä hinnoittelu että toimitusaikataulu pesi – jopa hieman yllättäin – megakokoiselta toimijalta tulleen kilpailevan tarjouksen, valintamme oli lopulta varsin helppo. Ei todella voi kuin suositella!

Kimmo Lehtilä, LVV, Vastaava hoitaja,
Dwellet Oy

Kokonaisuus pelaa

“Olemme Asko– ja Sotka -ketjukonsepteillamme johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa. QFIXin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo 10 vuoden ajan, koska kokonaisuus pelaa, ja he ovat vastanneet hyvin myös niihin haasteisiin joita valtakunnallisesti toimiminen aiheuttaa. Heidän vastuullaan on huolehtia kaikkien myymälöiden tulostustuslaitteiden toimivuudesta.

Kommunikaatio sujuu kun ihmiset tulevat tutuiksi. Arvostamme sitä, että QFIXissä ei jatkuvasti tiedoteta uusista yhteyshenkilöistä, vaan teemme pitkäaikaista yhteistyötä samojen ihmisten kanssa.

Mikko Ahonen, IT Manager,
Indoor Group Oy

Luotettavat ammattilaiset

Somatic Studio on Suomen johtava pilatekseen ja somaattiseen harjoitteluun erikoistunut liikuntastudio Helsingin ydinkeskustassa. Meillä teknologia tarkoittaa hallinnon ja viestinnän työvälineitä, joiden on toimittava viikon jokaisena päivänä.

Tämän kokoisessa yrityksessä ei ole mitenkään järkevää pitää palkkalistoilla yhtä ihmistä vain näitä tehtäviä varten, joten ostamme palvelut QFIX:ltä. Meille on yksinkertaisesti helpointa kun kaiken avun saa yhdestä paikasta jonka hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä laskuista löydy ikäviä yllätyksiä. Ja onhan nämä tuen tyypit tosi sympaattisia myös!

Joskus on oltu tilanteessa, jossa meidän olisi pitänyt tietää ongelmastamme enemmän kuin sitä ratkova toimittajamme, ja siihen on tuhlaantunut paljon omaa työaikaa. QFIX:n kanssa voidaan luottaa siihen, että heiltä löytyy osaaminen meidän tarpeisiin.

Kaisa Saarinen, VT toimitusjohtaja,
Somatic Center Finland

Palveluasenne omassa luokassaan

Verifone on toimittanut yli 30 miljoonaa maksupäätettä ja asentanut yli 20 000 sähköisen kaupankäynnin ratkaisua ympäri maailmaa. Sanomattakin lienee selvää, että toimialallamme luotettavuus, toimitusvarmuus ja turvallisuus ovat kriittisiä tekijöitä, ja samaa vaaditaan yrityksiltä joiden kanssa teemme yhteistyötä.  

QFIXilta löytyy tietenkin tarvittava teknologinen osaaminen, ja heidän palveluasenteensa on ollut ihan omassa luokassaan. Kokemustemme mukaan heillä todella panostetaan asiakastyytyväisyyteen ja välitetään asiakkaasta.  

Jani Partanen, Senior Manager, Verifone