Paikka on täytetty

OLETKO SINÄ QFIXIN MYYNNIN UUSI VAHVISTUS?

Suuri osa työajastasi kuluu mielenkiintoisen asiakassalkun kasvattamisen parissa, mutta pääset tekemään myös uusasiakashankintaa tarjoten QFIXin koko palvelusalkkua. Kaupallinen koulutus on eduksi, mutta enemmän arvostamme näyttöjä B2B-myynnin parista sekä palveluhenkistä persoonaa. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi vakuutat asiakkaasi myös sujuvalla englannilla.

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää sinulta aktiivista ja energistä otetta. Toimit asiakaslähtöisesti ja haluat kehittyä myynnin parissa. Yrittäjämäisestä asenteesta on aina hyötyä ja halutessasi pääset myös kehittämään liiketoimintaa! Emme etsi asiakkaat väsyttävää luukuttajaa, vaan asiantuntijamyyjää, joka vakuuttaa asiakkaamme terävällä ongelmanratkaisukyvyllään ja loistavilla asiakaspalvelutaidoillaan. Olet innokkaan ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja.

Tämä on siis tilaisuus sinulle, jolla on myynti verissä.

QFIX tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joka koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja kannustavasta provisiosta. Lisäksi sinua odottaa uudessa työpaikassasi rento ilmapiiri, mukavat työkaverit ja positiivinen tekemisen meininki.

Mielenkiintoinen työ ratkaisumyynnin parissa odottaa sinua! Jätä hakemus ansioluetteloineen heti osoitteeseen [email protected] tai tartu rohkeasti luuriin ja myy itsesi tehtävään! Tiedusteluihin vastaa Sami Kopra p. 040 848 8998.