Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä tulostimen tai monitoimilaitteen valinnassa?

  • Ympäristöystävällisyys?
  • Tietoturva?
  • Tulostuslaatu?
  • Sivuhinta?

Oikeasti edellinen oli kompakysymys, sillä me toimittajana ei haluta tinkiä näistä mistään!

Mitä ikinä yrityksesi tulostaakin, meiltä saat siihen sopivat laitteet, tarvikkeet, tuen ja huollot – kaikki yhdestä paikasta.

Kun yrityksesi etsii ratkaisua tulostustarpeisiin, oikean laitteen valinta voi olla ratkaisevan tärkeää yrityksen uskottavuuden ja luotettavuuden kannalta. 

Tiedämme, että yrittäjän näkökulmasta kaikki mikä liittyy teknologiaan on monesti vain sekasotku, johon liittyy taulukoita teknisistä ominaisuuksista, kymmeniä, satoja, ellei tuhansia vaihtoehtoja ja loputon määrä rahareikiä.

Mielestämme sinulla on kuitenkin oikeus tehdä hyviä hankintapäätöksiä, oletpa sitten itse perehtynyt laitteiden sielunelämään tai et.  

Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä kun olet valitsemassa yritykselle tulostinta tai monitoimilaitetta:

Tarpeet

  • Minkä tyyppisiä asiakirjoja tai materiaaleja tulostat useimmiten; värillistä vai mustavalkoista, minkä kokoista sivua ja missä laajuudessa?
  • Skannaatko paljon? Haluatko automatisoida siihen liittyviä vaiheita?
  • Entä onko tarvetta turvatulostukselle, eli siihen, että laite suoltaa paperit ulos vasta kun tulostaja seisoo vieressä niitä odottamassa?
  • Osaatko arvioida millainen on sivumäärä kuukausittain?
  • Onko tulostusnopeudella sinulle merkitystä?
  • Entä sillä miltä laite näyttää ulospäin? (Ruma harmaa kun ei enää ole se ainoa vaihtoehto!)

Näiden tietojen perusteella asiantuntijamme osaa jo kertoa sinulle vaihtoehtoja ja laskea eri laitteiden sivuhintoja.

Luotettavuus

Tulostuslaatu on tottakai tärkeä asia yrityksen imagon kannalta, sillä luodaan luotettavaa ja ammattimaista mielikuvaa. On myös äärimmäisen tärkeää, että valitsemasi laite on toimintavarma. Jos jotakin kuitenkin sattuu, apua on yleensä saatava nopeasti. Meillä varaosat löytyvät hyllystä ja huolto-osaamista on kerrytetty kymmeniä vuosia.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että laitteistosi ovat suojattuja mahdollisilta verkkohyökkäyksiltä ja väärinkäytöksiltä.

Elämme 2020-lukua: 🙈ja 🙉-vaihtoehdot on jo käytetty loppuun. Jäljellä ovat enää 🔎, 🛡️ja 🔒.

Ympäristövaikutukset

Tulostimen energiatehokkuus, hiilijalanjälki, kierrätettävyys – kaikki tärkeitä asioita vai kuinka? Niin meistäkin.

Siksi pyrimme ensisijaisesti löytämään sinulle aina sen ympäristöystävällisimmän ratkaisun, ja joka tapauksessa laitteesi ja siihen liitettyjen palveluiden hiilijalanjälki on aina kompensoitu. Sitä olemme tehneet jo usean vuoden ajan.

Ja vielä yksi juttu: varmistamme aina, että varmasti opit käyttämään meiltä hankkimaasi laitetta!

Kuten sanottu: ei ole väliä mitä yrityksesi tulostaa, saat meiltä kaikenlaiset tulostimet ja monitoimilaitteet, sekä tarvikkeet, tuen, huollot ja käyttöopastukset – kaikki yhdestä osoitteesta.

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!

 

Fill out my online form.